-
انواع خونریزی
یکشنبه 26 آبان 1392 21:46
سه نوع خونریزی وجود دارد شریانی- وریدی ومویرگی خونریزی شریانی خون قرمز روشن وجهنده که از یک زخم میاید اغلب نشان دهنده شریان بریده شده یا صدمه دیده است خون بدلیل مملو بودن از اکسیژن روشن است وفوران خون معمولا منطبق با انقباض قلب یا نبض می باشد کنترل خونریزی شریانی می تواند مشکل تر از سایر انواع خونریزی باشد خونریزی...
-
روش تهیه زیتون پرورده
پنجشنبه 9 آبان 1392 23:12
اگر شما دوست دارید زیتون پرورده را در خانه درست کنید با ما همراه باشید . مواد لازم : زیتون سبز: یک کیلو مغز گردو : 250 گرم سیر به هر اندازه که دوست دارید . انار ترش: به اندازه کافی اب انار: یک لیوان رب انار: یک قاشق غذاخوری گلپر یک قاشق چایخوری چوچاق - سبزی محلیکه در مازندزان به نام رولنگ یا اویه معروف می باشد - اگر...
-
آموزش بافت کلاه دخترانه
یکشنبه 5 آبان 1392 22:13
من هر سال یک کلاه برای دختر نازم میافم اول اونو میبرم مغازه رنگ دلخواهش رو انتخاب کنه بعد یک مدل براش پیدا میکنم برای امسال مدل راه راه مورب بافتم ودستورش رو هم براتون مینویسم امیدوارم بدردتون بخوره. بافت راه راه مورب رج اول:3تا رو، 3تا زیر تا آخر رج رو تکرار کنید رج دوم و همه رجهای زوج:دانه ها را همانطور که میبینیم...
-
[ بدون عنوان ]
یکشنبه 28 مهر 1392 21:34
سلام این بار میخوام چند مدل کلاه بافتنی که کار خودم هم هست بهتون یاد بدم هر سال یکی ازاینهار رو من برای دخترم بافتم
-
پروتئین ها
یکشنبه 27 مرداد 1392 22:47
نقش اساسی پروتئین ها ساخت ترمیم وحفظ سلولهای عضلانی – عصبی – بافتهای پوششی وهمبند و...... ساخته شدن بسیاری از هورمونها آنزیم ها وبسیاری دیگر از ترکیبات ضروری بدن کمک به پیشگیری از صدمات پوستی وزخم بستر کمک به مبارزه با عفونتها از قبیل عفونتهای تنفسیوادراری که دراین افراد شایع است کمک به التیام زخمها تعادل مایعات بدن...
-
تهیه مواد شکم پر
یکشنبه 27 مرداد 1392 22:32
مواد لازم:جعفری1بسته،اوجی2بسته،سیر ترجیحا سیر سبز1بسته،زولنگ واناریژه(سبزی معطر کوهی نواحی شمالی ایران) هرکدام2بسته،انار ترش خشک شده آساب شده2تا3قاشق غذاخوری(در صورت عدم دسترسی میتوان از رب انار و آلوچه استفاده نمود که بسیار هم خوشمزه خواهد شد) گردوی خرد شده1/2پیمانه،کنجد1/2پیمانه ،پیاز2عددمتوسط ودر صورت علاقه میتوان...
-
ترشی زالک
شنبه 5 مرداد 1392 14:28
مواد لازم: بادمجان ، جعفری ،اوجی ، سیر ،فلفل سبز تند (برای هر کیلو بادمجان دو پیمانه سبزی ساطوری) ادویه (تخم گشنیز ،سیاه دانه،فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه ) طرز تهیه : برای تهیه این ترشی ابتدا بادمجان ها را خوب می شوئیم وساقه آن را کوتاه کرده ،برگهای سبز کاسبرگی را نیز کوتاه می کنیم در این هنگام میتوان یک طرف شکم...
-
در ماه مبارک رمضان چه بخوریم و چه نخوریم؟
دوشنبه 17 تیر 1392 18:02
تغذیه درماه مبارک رمضان ازاین غذاها اجتناب کنید: 1- غذاهای سرخ شده وچرب 2- غذاهای حاوی مقادیر زیادی شکر مانند:زولبیاو بامیه 3- مصرف چای زیاد خصوصا در سحر "زیرا چای باعث می شود میزان ادرارزیاد شده وبدنبال آن موادمعدنی مورد نیازبدن طی روز از بدن دفع شود." 4- ازکشیدن سیگار جدا اجتناب کنید زیرا خصوصادر ماه رمضان...
-
مواد مغذی در بدن
شنبه 15 تیر 1392 22:38
کربوهیدراتها نقش اصلی کربوهیدراتها o منبع عمده انرژی بدن o کمک به ایجاد حس سیری منابع غذایی انواع نان – ماکارونی – رشته – سیب زمینی – برنج – میوه جات – سبزیجات – عدس –نخود – قندها –در انواع دسر –مربا و آب نبات به یاد داشته باشید که درصد چربی درمنابع کربوهیدراتها پایین است .
-
دلال ماست
چهارشنبه 12 تیر 1392 23:22
آنچه که در بازارهای شمال خریداری می کنید بسیار شور بوده که هم باعث فشار خون می گردد و هم اینکه مجبورید مقدار کمی درماست مخلوط کنید که نه ظاهر قشنگی دارد و نه طعم مطلوبی . سیر سبز= یک بسته یا سیر خشک بسته به میل نعناع = نصف بسته سوسن = نصف بسته گشنیز =سه بسته جعفری = یک بسته در صورت بودن اسفناج یک بسته و یا نبود آن برگ...
-
سلام
چهارشنبه 12 تیر 1392 15:30
امیدوارم شروع خوبی باشد .