میچکا

میچکا

تجربیات
میچکا

میچکا

تجربیات

تهیه مواد شکم پر

  
مواد لازم:جعفری1بسته،اوجی2بسته،سیر ترجیحا سیر سبز1بسته،زولنگ واناریژه(سبزی معطر کوهی نواحی شمالی ایران) هرکدام2بسته،انار ترش خشک شده آساب شده2تا3قاشق غذاخوری(در صورت عدم دسترسی میتوان از رب انار و آلوچه استفاده نمود که بسیار هم خوشمزه خواهد شد) گردوی خرد شده1/2پیمانه،کنجد1/2پیمانه ،پیاز2عددمتوسط ودر صورت علاقه میتوان از کمی شنبلیله نیز استفاده نمود
میزان مواد لازم را میتوانید بسته ذائقه تان کم و یا زیاد نمایید.

 ابتدا پیاز داغ درست نموده و اگر سیر خشک استفاده کردید کمی داخل آن تفت داده در غیر این صورت سبزی هارا که کاملا خرد نموده اید داخل پیاز داغ ریخته و تفت می دهیم و گردوی خرد شده و کنجد را به آن اضافه نموده و در انتها انار آساب شده و یا رب انار و آلوچه را اضافه کرده و با نمک ،فلفل و شکر طعم آن را بسته به ذائقه خودمان میزان می کنیم من خودم به شخصه طعم ترش و شیرین را خیلی می پسندم

از این مواد یکه تهیه کردید میتوانید داخل ماهی ،مرغ استفاده کنید.

همچنین میتوانیددرصورتیکه گوشتتان کم است این مواد را داخل یک ظرف شیشه ای کوچک گذاشته و در کنار برنج که درحال دم کشیدن است قرار داد تا با گرماوبخار برنج دم بکشد و یا اینکه دو دقیقه داخل ماکروفر قرار داد تا آماده شود. 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.