میچکا

میچکا

تجربیات
میچکا

میچکا

تجربیات

ترشی زالک

 

مواد لازم:  بادمجان ، جعفری ،اوجی ، سیر ،فلفل سبز تند (برای هر کیلو بادمجان دو پیمانه سبزی ساطوری)

ادویه (تخم گشنیز ،سیاه دانه،فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه )

طرز تهیه :

برای تهیه این ترشی ابتدا بادمجان ها را خوب می شوئیم وساقه آن را کوتاه کرده ،برگهای سبز کاسبرگی را نیز کوتاه می کنیم در این هنگام میتوان یک طرف شکم بادجانها را با چاقو باز کرد ویا اینکه این کار را در آخرین مرحله انجام داد سپس آنها را با آب می جوشانیم (میتوانید با  سرکه  بجوشانید )کمی که نیم پز شد حدود 10 تا 15 دقیقه بعد از جوشاندن همه را داخل یک کیسه پارچه ای ریخته و داخل آبکش گذاشته روی آن یک وزنه سنگین می گذاریم تا آب آن کاملا گرفته شود  

  

 

حال روی یک پارچه در زیر آفتاب بادمجانهای پخته را پهن می کنیم تا کمی آب آن گرفته شود این کار باعث میگردد که ترشی کپک نزند (در صورتیکه با سرکه جوشاندید نیاز به آب گیری و گذاشتن در آفتاب نمی باشد )حال سبزی خرد شده و ادویه را باهم مخلوط و داخل شکم بادمجان ریخته ودر ظرف مورد نظرچیده و در انتها ظرف را با سرکه پر میکنیم(در صورت جوشاندن با سرکه ترشی سریع آماده مصرف  می گردد در غیر اینصورت باید مدتی بماند تا سرکه به خورد ترشی رفته و بعد مورد مصرف قرار گیرد.   

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.